“Lone Ranger”

Update: Variety потвърждават, че проектът е „далеч от мъртъв” и всички замесени страни в момента работят по редуцирането на бюджета до 200 млн. долара. Това ще позволи на филма да продължи по план, който включва начало на снимките през октомври. Ще следим развитието.

–––––

Вече споменахме, че новините от плажа идват с известно закъснение, така че когато четете това „Disney” може да са публикували опровержение или потвърждение, но какво да се прави, това е положението. Ние ще следим проекта, а ако ни писне от слънце, пясък и море, може да пуснем и една новина по въпроса.

Засега положението е следното: според Deadline „Disney” са спряли всякаква работа по „The Lone Ranger”, след като непрестанно нарастващият бюджет (последно се чу за 250 милиона долара) ги уплашил. Дори и имената на Гор Вербински и Джони Деп, които вероятно имат паметници в щаб-квартирата на „Disney”, не могат да заглушат всички съмнения при такава сума. Ние лично няма да плачем за филма, просто не ни харесва колко много проекта бяха спряни в последните няколко месеца.

Но пък точно за „The Lone Ranger” има сериозна надежда – ако не друго Джони Деп има от онези прекрасни „pay or play” договори, което означава, че ще си получи парите при всички положения – просто бюджетът трябва да влезе в някакви по-прилични рамки. Все пак „Disney” вече финансираха „John Carter” и са вложили доста в „Oz: The Great and Powerful”, а колкото и да са гениални Деп и Вербински, и двамата са луди, а „The Lone Ranger” си е телевизионен сериал (подробности за проекта има тук).

Лошото е, че ако точно тези двамата нямат сигурност в точно това студио, никой не е застрахован.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *