Вече видяхме неофициални снимки на Жан Валжан и на инспектор Жавер от „Клетниците” на Том Хупър, а сега е ред и на първия официален кадър. Съсредоточения образ, достига до феновете чрез twitter-акаунта на собственика му – Хю Джакман с цялата прелест на топлите му кафяви очи (тук – с пронизващ поглед!).

Хю Джакман като Жан Валжан в "Клетиниците"

Както самият актьор споделя, с напредването на снимачния процес и развитието на действието, скоро му предстои смяна на външния вид и като се отърве от затворническите дрехи, тепърва ще има да се въздиша по образа. Преди време с Жавер ги възприемах като странни чичковци от една революционна епоха и много повече си падах по бунтовното момче, завладяло сърцето на Козет, но… дните минават и сега с удоволствие ще проследим трансформацията на героите, създадени от Виктор Юго преди толкова много години.

Предлагаме на вашето внимание и едно папарашко видео, в който са отразени няколко дубъла очевидно на финал на сцена – между щракането на фотоапарати и най-различни околни шумове може да се до-чуе част от пеенето на живо, с което ще бъде характерен мюзикълът на Том Хупър. Повече информация за „Клетниците” може да откриете в новините ни до момента, филмът се очаква на 14 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *