Вече няколко пъти сме обсъждали проблемите, които имаше продукцията на „Мъже в черно 3” (за последно преди няколко дни, когато ви представихме най-новите, грознички плакати) и не виждаме смисъл да го правим отново.

Същото се отнася и за отношението ни към първия филм и доскоро единственото му продължение (за протокола – фенове сме), затова направо ще пристъпим към представянето на втория официален трейлър, който дебютира вчера в Yahoo.

Ако кажем, че този трейлър представя „Мъже в черно 3” като „още от същото”, някак няма да е достатъчно точно. Още от същото, обаче е точно това, което очакваме от този филм – не особено оригинални шегички, смахнати извънземни, готини джаджи и тонове гняс под формата на слуз, секрети и извънземни вътрешности.

Както и при първия трейлър, който видяхме, и тук едно от най-добрите неща е изпълнението на Джош Бролин, който меко казано заковава имитацията на Томи Лий Джоунс. Бил Хейдър като Анди Уорхол, който за разнообразие не е извънземен, а агент на MIB, също го бива, но там говорим за друго нещо. Между другото, шестдесетарските извънземни и въобще цялата ретро обстановка (излязла като от рекламна книжка от онова време) ни радва.

Това, което не ни радва е, че все още няма следа от героинята на Алис Ив, която особено ни вълнува. Не виждаме нищо и от основния злодей, който се играе от Джемейн Клемънт – само за момент го зърваме в гръб – което поне засега ще рече, че може да има някакви минимални изненади, когато гледаме самия филм.

Агент Кей (Джоунс) е изтрит от аналите на историята, след като е убит през 1969 г. и Агент Джей трябва да се върне назад във времето, да спаси по-младата му версия (Бролин) и разбира се – Земята и Вселената.

Режисьор на „Мъже в черно 3” отново е Бари Зоненфелд, а в ролите ще видим Уил Смит, Томи Лий Джоунс, Джош Бролин, Джемейн Клемънт, Ема Томпсън, Алис Ив, Бил Хейдър и Никол Шерцингър.

Премиерата е предвидена за 25 май 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *