В първия трейлър вече видяхме най-важното от „Мъже в черно 3” – как изглежда и още по-якото, как звучи Джош Бролин като младия агент Кей (Томи Лий Джоунс) – но нямахме представа кой ще е големият злодей. Сега, след като хвърлихме едно око на първата му снимка от снимачната площадка (от New Zealand Herald чрез The Playlist), ни се струва, че точно той е зъбатият тип, който мернахме в трейлъра и който толкова ни зарадва, че го избрахме за снимка на предишната новина. Не изглежда съвсеееем по същия начин, но като че ли е той, какво ще кажете?

Джемейн Клемънт

Джемейн Клемънт

Това, дами и господа, е Яз (поне на по-горната със сигурност е той), познат още като Джемейн Клемънт. Все още не знаем много подробности за Яз (в IMDb го пишат Борис, но те често са назад с материала), но той е извънземният, който иска да убие младия агент Кей, и съответно Уил Смит трябва да се върне назад във времето до далечната 1969, за да спаси партньора си. И света също, разбира се. Да, наистина няма друг като Винсънт Д’Онофрио и образът на огромна хлебарка, сгъната натясно в Едгар-костюма, определено му лепна, но Яз също изглежда като обещаващ злодей. Някак по-малко разпадащ се.

Ето какво казва самият Клемънт:

„Той е страшен, но чаровен. И е извънземно с грим и протези, затова изглеждам отвратително. Но е много забавно и има много екшън.”

Точно това очакваме от „Мъже в черно”, дано и третият филм не ни разочарова.

Режисьор на „Мъже в черно 3” отново е Бари Зоненфелд, а в ролите ще видим Уил Смит, Томи Лий Джоунс, Джош Бролин, Рип Торн, Ема Томпсън, Алис Ив, Джемейн Клемънт, Бил Хейдър, Никол Шерцингър и Джони Ноксвил.

Премиерата е 25 май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. Тоя пич на снимка като го гледам може да си играе ролята във филма и без грим.
    Не че изглежда отвратително, а просто е перфектен образ за изградения филмов образ. макар че според мен образа на гадняра е създаден по образа на актьора.
    А филма се надявам е як 🙂