В крайна сметка трябваше да изчакаме само няколко часа между първите кадри (които видяхме тази сутрин) и появата на действителния първи тийзър трейлър на „Abraham Lincoln: Vampire Hunter” („Ейбрахам Линкълн: Ловецът на вампири”) на Тимур Бекмамбетов, който беше представен от Time.

Вече достатъчно сме коментирали проекта в новините ни до момента, затова направо вижте!

http://www.youtube.com/watch?v=34x6m-ahGIo

Джон Ву, Зак Снайдър и Тимур Бекмамбетов, светата троица на каданса!

Определено изглежда по-епичен, отколкото очаквахме – има няколко впечатляващи момента, а гласът на Джони Кеш пасва повече от перфектно. Разбира се, цялостното усещане е като за глуповата брадва (pun intended), но стига цялостният тон да е по-забавен, ние сме за. Единственото, което наистина ни притеснява, е самият Линкълн, изпълняван от Бенджамин Уокър. Нещо не ни радва това момче.

Като цяло, май е точно каквото може да се очаква от Бекмамбетов (за добро или за зло). Вие какво ще кажете?

Abraham Lincoln: Vampire Hunter” е създаден по изключително популярния роман на писателя Сет Греъм-Смит („Гордост и предразсъдъци и зомбита”), написан под формата на таен дневник воден от 16-я президент на Америка Ейбрахам Линкълн и даден на автора от истински вампир на име Хенри Стърджис. Романът разкрива една алтернативна история, в която майката на Линкълн (както и дядо му) загиват заради свръхестествените същества и той дава клетва да избие колкото може повече от тях. Докато се бори с кръвопийците, младият Линкълн едва не загива и е спасен от Стърджис, който става негов приятел и го научава на всичко за вампирите – най-вече как да ги трепе ефективно.

Режисьор на филма е Тимур Бекмамбетов, а в ролите са Бенджамин Уокър („Знамената на бащите ни”), Мари Елизабет Уинстед, Руфъс Сюъл, Джими Симпсън, Доминик Купър, Робин МакЛийви, Алън Тюдик и Антъни Маки. Продуценти наравно с Бекмамбетов са Тим Бъртън и честият му сътрудник Дерек Фрей.

Българската премиера на филма е 3 август 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Uhaaa, никога не съм мислил, че филм с такава тематика ще ми се стори интересен, но имайки слабост към Тимур, трейлърът ми хареса!!!1

  2. Трейлърът иглежда добре, някак ми напомня за Ван Хелсинг (и нямам предвид само сюжета), който по мое мнение беше много добър!

  3. Изглежда добре!

    С един удар отсече дърво!

    Кво пие този човек? 🙂

    Или какво е тази брадва? 🙂

  4. Винаги се надявам един филм да е хубав, но тоя ми се ще да е зле, за да мога да напиша че е „брадва“! Кажете ми, че не си проси! 🙂 🙂 🙂

  5. Защо никой не показва Мери? Можехте да поправите грешката на дърварския маркетинг отдел…