Abraham Lincoln: Vampire Hunter

Не, не става дума за трейлър, макар че сме сигурни, че ще видим такъв до броени дни, ако не и часове. Става дума за части от него, които бяха представени в сутрешните новини на “CBS”, като част от отбелязването на 203-тата годишнина от рождението на легендарния американски президент Ейбрахам Линкълн.

Има малко повечко приказки от страна на новинарката Синтия Бауърс и актьора, изпълняващ главната роля Бенджамин Уокър, отколкото ни е по вкуса, но като за първи поглед става.

Изглежда точно като филм на Тимур Бекмамбетов – кадансите и всичко останало. Коментарите обаче, ще си ги запазим за истинския трейлър.

Abraham Lincoln: Vampire Hunter” е създаден по изключително популярния роман на писателя Сет Греъм-Смит („Гордост и предразсъдъци и зомбита”), написан под формата на таен дневник воден от 16-я президент на Америка Ейбрахам Линкълн и даден на автора от истински вампир на име Хенри Стърджис. Романът разкрива една алтернативна история, в която майката на Линкълн (както и дядо му) загиват заради свръхестествените същества и той дава клетва да избие колкото може повече от тях. Докато се бори с кръвопийците, младият Линкълн едва не загива и е спасен от Стърджис, който става негов приятел и го научава на всичко за вампирите – най-вече как да ги трепе ефективно.

Режисьор на филма е Тимур Бекмамбетов, а в ролите са Бенджамин Уокър („Знамената на бащите ни”), Мари Елизабет Уинстед, Руфъс Сюъл, Джими Симпсън, Доминик Купър, Робин МакЛийви, Алън Тюдик и Антъни Маки. Продуценти наравно с Бекмамбетов са Тим Бъртън и честият му сътрудник Дерек Фрей.

Българската премиера на филма е 3 август 2012.

Повече подробности за филма можете да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *