Джармуш и Том Хидълстън

Ако си мислите, че сме пропуснали да ви информираме за нов филм на Джим Джармуш… помислете си добре отново! При все, че е вампирски – жанр, който надали може да стане по-изтъркан след „здрачаването”, ние съвестно сме се постарали да споделим прекрасния актьорски екип, който смята да ангажира един от най-нестандартните действащи режисьори. И сега е време за „освежаване” на информацията – Майкъл Фасбендер беше споделил че „не е сигурен какво се случва, ако трябва да бъде честен” по повод неговото включване в проекта на Джармуш. На негово място се появява синеокия британец Том Хидълстън, както съобщава The Hollywood Reporter.

Докато не го видяхме в ролята на изкусително-злия Локи в „Тор: Богът на гръмотевиците” (благодарение на Кенет Брана, който го „измъква” от телевизионните поредици), не подозирахме за съществуването му. След комиксовата екранизация актьорът беше част от „The Deep Blue Sea” на Терънс Дейвис с Рейчъл Уайз, игра и при Спилбърг в „Боен кон”, пък и ще повтори образа на Локи в предстоящия „обобщаващ” Марвълски „The Avengers”, а в момента снима телевизионни версии на „Хенри V” и „Хенри ІV” за очаквания олимпийски Шекспиров фестивал от април до ноември 2012.

След това се очаква да „замести” Фасбендер в „Only Lovers Left Alive” на Джармуш в компанията на Тилда Суинтън (непоклатима), Мия Васиковска (за която не вярвахме, но добре се справи в „Джейн Еър”) и Джон Хърт, като само той май няма да е от расата на „неумрелите”. Режисьорът несъмнено гарантира свой прочит на всяка история – и след като е казал да очакваме „необикновена любовна история между двама кръвопийци”, значи ще разчитаме на това предизвикателство. Немската компания Pandora Films подкрепя проекта, който ще се снима в западна Германия по-късно тази година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *