Въпреки че не си спечели много положителни отзиви, ние все още очакваме „Intruders” на испанския режисьор Хуан Карлос Фреснадийо („Интакто” и „28 седмици по-късно”) с голям интерес.

Всеки следващ трейлър, който виждаме, разкрива нови елементи от историята, правейки я все по-сложна и интригуваща, без обаче да издава ключови моменти от сюжета. Новият трейлър, който бе представен ексклузивно от IMDB и който може да видите по-долу, също не прави изключение.

http://www.youtube.com/watch?v=-xWKVuZa7mI

Сега пък излиза, че момиченцето го вика… Всъщност няма значение, единственото, което е способно да ни развали кефа, е Клайв Оуен да се окаже луд и всъщност той да тормози децата. Това, че изгледа привидно невъзможно, заради двете места на действие, никога не е била пречка пред подобни филми.

Режисьор на „Intruders” е Хуан Карлос Фреснадийо, а в ролите ще видим Клайв Оуен, Даниел Брюл, Ела Пурнел и Карис ван Хоутен („Черната книга”).

Американската премиерата на филма е 30 март 2012.

Intruders - плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Честно казано този трейлър не ми хареса, но филмът остава един от най-чаканите от мен тази година. На истина няма да ме изкефи „Клайв Оуен да се окаже луд“ защото вече се го виждали в Криеница.

  2. Общо взето не мога да изразя каквото и да е мнение за филма защото не мисля, че го рабрах напълно. Само ще кажа, че филмът беше приятен и напрежението го имасхе, но ме остави със смесени чуста.

  3. Обичам филми, които не е съвсем ясно какво става накрая. 🙂 Ще го гледам задължително този, но не заради това. 🙂

  4. Филмът наистина беше приятен … краят за мнозина ще се стори нелеп, но аз лично открих някакъв смисъл (на косъм беше) 🙂 …

    Между другото: Carice van Houten (Мелисандре от „Игра на Тронове сезон 2“) има нечовешки цици 🙂 (бас хващам, че сега вече Дринов ще изгледа филма до часове) 🙂 🙂 🙂

  5. Прочетох „нечовешки цици“ и вече бях на 20-та минута на филма! 🙂 🙂 🙂
    Проблемът е, че нейните цици съм ги виждал толкова пъти, че аха-аха и да не могат да ме развълнуват. Ама, кой залъгвам? 🙂 🙂