Intruders

Хуан Карлос Фреснадийо („Интакто” и „28 седмици по-късно”) е режисьор, към когото проявяваме нескрит интерес и неслучайно една от първите новини на сайта ни е свързана с него и по-специално с проекта „Intruders”, чиито трейлър ви представяме в момента.

И сега, както и тогава, за сюжета на филма не се знае почти нищо, тъй като поради неизвестни причини всичко се държи в пълна тайна. Единственото, което знаем, е че филмът разказва за единадесетгодишно момиченце, принудено да се бори с демоните от детството ѝ, които се появяват отново за да тормозят нея и семейството й. Другото, което знаем е, че във филма участват Клайв Оуен и Даниел Брюл.

Това, което ни радва е, че всъщност не става ясно какво точно тормози момичето и смятаме, че има голям шанс (всъщност надяваме се да е така), в крайна сметка те да се окажат нещо различно от буквалното и очевидно интерпретиране на думата „демон”. Имаме вяра във Фреснадийо, че ще ни предложи нещо интересно.

Както вече стана ясно режисьор на филма е Хуан Карлос Фреснадийо – за тези от вас, които са пропуснали предишните ни новини за него, името му в момента се свързва с reboot-а на „Гарванът”, а не сме загубили надежда и един ден да видим доста добре звучащата екранизация на „BioShock” – а в ролите ще видим Клайв Оуен, Даниел Брюл, Ела Пурнел и Карис ван Хоутен („Черната книга”).

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *