Знаете колко си падаме по фантастиката, а когато става дума за пътуване във времето и наемни убийци, даже няма нужда от семейство Конър или роботи, ние сме на първа линия, „един билет в средата на пети ред, моля”. А когато към всичко това добавим името на режисьора Райън Джонсън („Brick” и „Братята Блум”) и Джоузеф Гордън-Левит и Брус Уилис в главните роли, изведнъж „Looper” (от който вече сме виждали официален кадър) се оказва един от най-чаканите проекти на 2012.

Историята на „Looper” проследява наемния убиец Джо (Гордън-Левит), който убива жертви, изпратени от бъдещето. Те пристигат закачулени, той ги убива с мускет (или нещо подобно) и изгаря телата, за да се отърве от всякакви доказателства. Но един ден под качулката се оказва бъдещата версия на самия Джо (Уилис). Не сме сигурни защо някой е преценил, че това е най-добрият начин за убиване на хора, но режисьорът пази подробностите около сюжета в тайна и ще трябва да изчакаме, ако не премиерата, то поне първия трейлър.

А ако се чудите как така Брус Уилис и Джоузеф Гордън-Левит играят един и същи герой, ето я машината, която осъществява пътуването във времето. Не е много елегантна и точно затова ни радва толкова – след като става дума за наемни убийци и мафиоти от бъдещето, не сме очаквали DeLorean или щаб-квартирата на „Мъже в черно”. А седнал в машината е режисьорът, който пусна снимката в Tumblr (чрез Looper Twitter) с пожеланието „Честита нова година на всички!”

Поглед към машината на времето в „Looper”

„Looper” е режисиран от Райън Джонсън, а в ролите ще видим Брус Уилис, Джоузеф Гордън-Левит, Емили Блънт, Пайпър Перабо, Гарет Дилахънт, Джеф Даниелс и Пол Дейно. Премиерата е 28 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *