Фантастичният екшън „Looper” на Райън Джонсън („Brick”, “Братята Блум”) е един от най-очакваните от нас филми, който трябва да излезе по кината през 2012 г. Поради тази причина в момента сме изключително развълнувани (и от друга страна нещастни, защото има да почакаме малко) от първата официална снимка от него, която бе разпространена от Empire, които са имали щастието да присъстват на снимачната площадка. Честно казано, от всички чуждестранни блогове и списания, свързани с кино, Empire ни дразнят най-много – в добрия смисъл на думата, разбира се.

На снимката виждаме Брис Улис в Джон Маклейн форма, който въздава справедливост или (доколкото знаем сюжета) опитва да оцелява в миналото.

"Looper"

Looper”  представлява мрачна и изпълнена с насилие фантастика за пътуване във времето, в която работата на група наемни убийци (наречени Loopers) е да ликвидира хора от бъдещето, които са им изпратени от тогавашните престъпните босове. Основната интрига се завърта около това, че главният герой открива, че една от жертвите му всъщност е неговата по-възрастна версия.

Във филма участват Брус Уилис, Емили Блънт, Джозеф Гордън-Левит, Пайпър Перабо, Гарет Дилахънт, Джеф Даниелс и Пол Дейно, за чието участие ви съобщихме преди време.

Режисьор, както вече стана ясно, е Райън Джонсън, който е един от най-горещите млади режисьори, работещи в момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Вчера гледах БСП /адски дебилно преведено/ или RED, в който се ебаваха точно с пенсионираните корави момчета. Като се замислих, мамка му, всички любими актьори от детството ми верно изглеждат адски стари. Слай например си е направо сбръчкан, може и заради химиите.

    Ама пак, копелета, остаряваме и ние. 🙂

  2. Няма как, всички остаряваме! 🙁

    Но чичко Брус все още се крепи, докато Сталоун изглежда като мумия! 🙁 Това не му пречеше в "Рамбо 4" да цепи мрака!

    @Влади Неколов

    Клиширам, ама е фантастичка! 🙂 🙂