Портман във „V като Вендета”

Последния (и единствен) път, когато ви съобщихме за фантастичния проект на Анди и Лана Уашовски „Jupiter Rising” – проект, който беше споменат ей така, по между другото – най-голямото ни притеснение беше да не вземе „Cloud Atlas” да се разпадне, така както се случи с доста други амбициозни проекти, които очаквахме с нетърпение.

От тогава насам нещата се наредиха по най-добрия възможен начин – „Cloud Atlas” продължи да се развива (и в момента е един от най-чаканите от нас филми за 2012), а „Jupiter Rising” бе потвърден като следващия проект на Уашовски и като такъв беше само въпрос на време да чуем някакви подробности.

Те идват от 24 Frames, които съобщават, че Уашовски имат желанието тяхната добра познайница Натали Портман, с която работиха като продуценти във „V като Вендета” (и която щеше да участва в „Cloud Atlas” до последно) да поеме главната роля във филма, за който уви, все още не знаем абсолютно нищо освен, че ще е фантастика.

Предвид факта, че са приятели, шансът Портман да се навие на участие е огромен и единствената по-сериозна пречка се оказва подготвяният „Тор 2”, който според информацията, която се шири из нета, има същия снимачен график. Ние обаче сме сигурни, че нещата ще се нагласят.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *