Адам Броуди, Джеймс Франко и Деми Мур

В този бизнес както винаги нищо не е сигурно, ала все по-ведро гледаме на новините относно единия от двата биографични проекта, свързани с порноактрисата Линда Ловлейс – актьорският екип започва да набъбва. След като Аманда Сейфрид се ангажира с главната роля, а пък Питър Сарсгард ще поеме ролята на съпруга й, а и Шарън Стоун ще бъде мамата на Линда, вече се заговори и за други попълнения.

Според Variety на Адам Броуди е предложено да влезе в кожата на Хари Риймс, една от звездите в „Дълбокото гърло” (порно филмът, с който става световно известна Ловлейс). На Деми Мур е оферирана ролята на Глория Стaйнъм – политически активната основателка на „Ms. Magazine”, където е публикувана статията „The Real Linda Lovelace” с детайли за травмиращата връзка на Ловлейс със съпруга й-порнограф, който я е принуждавал да стане част от еротичната филмова индустрия. Очаква се Ханк Азария да изиграе сценаристът-режисьор на „Дълбокото гърло” Джери Дамиано. Споменават се още имената на Уес Бентли, Боби Канавали, стария майстор Ерик Робъртс, Крис Нот-Тузаря и – изненада – отново Джеймс Франко!

След като имаше опция да изиграе съпруга на Ловлейс , сега Франко се готви за поява като самия Хю Хефнер. Именно в неговото имение е организирана прожекция на „Дълбокото гърло”, на която присъстват Ловлейс и съпругът й. „Ами прекрасно!”, бихме казали ние без грам ирония и без капка съмнение – по повод новото предложение за Франко. Той е добър – много добър! Без да се увличаме в суперлативи, май че би могъл да изиграе почти всичко.

Режисьори на „Lovelace” са Роб Епстийн и Джефри Фридман, сценарият е изграден върху романа на Ерик Данвил „The Complete Linda Lovelace” и е дело на У. Мерит Джонсън („In Treatment”, „Temple Grandin”). Снимките са започнали на 20 декември в Лос Анджелис.

Относно конкурентния проект „Inferno”, единствената новост, която сме чували е, че Адам Голдбърг води преговори за ролята на Хари Риймс

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Според мен Аманда Сейфрид е най-подходяща за главната роля с това излъчване направо тепа 😀 не че Оливия Уайлд беше лоша идея.