Линзи Лохан и Елизабет Тейлър

Вече доста пъти сме споменавали, че Линдзи Лохан ни е абсолютен „guilty pleasure”, но смятаме, че ако го направим още веднъж на никого няма да навредим. Всъщност след „Мачете” (в него беше номер едно – голяма мръсница) си бяхме казали, че вече няма да ни е срам да казваме, че ни кефи много, но нека да не се изхвърляме чак толкова. Нека просто кажем, че ни радва и бихме я гледали с удоволствие, дори и в мега тъпотии.

Сега, според Deadline, ще имаме шанс отново да й се порадваме на голям екран – нещо, което заради безбройните й PR–каскади, съдебни разправии и санаториуми не се случва често – при това не в каква да е роля. Според тях Лохан води преговори да влезе в кожата на легендарната актриса Елизабет Тейлър в подготвян от „Lifetime” (нещо като) биографичен филм, озаглавен „Elizabeth & Richard: A Love Story”, който както можете да се досетите, разказва за небезизвестната любовна сага между Тейлър и Ричард Бъртън.

Предполагаме, че доста хора изпитват силно недоволство от това, че тотална пача като Линдзи Лохан може да си позволи дори да си помисли да играе легенда като Елизабет Тейлър, но това е положението. Единствената утеха за тях е, че нещата по всяка вероятност ще се разпаднат, точно както стана с не по-малко вълнуващата възможност Лохан да се превъплъти в ролята на порно актрисата Линда Ловлейс.

Относно странността на този избор, не може да се отрече, че физически Лохан и Тейлър имат известна прилика. Отвъд това, двете имат допирателна по следните критерии описани от „Deadline„:

Властни и доминиращи майки от шоубизнеса, бледо подобие на детство, слава още от ранна детска възраст, злоупотреба с различни наркотици и алкохол, публични емоционални излияния и изобилно количество таблоидна драма.

Разликата е, че преди да стане една от най-печално известните звезди на Холивуд, Тейлър вече е имала списък с истински постижения.

Завършваме тази новина с нещичко за душата. Става дума за превъплъщението на Лохан на страниците на „Playboy” в една друга световноизвестна филмова икона – Мерилин Монро. Насладете се!

Линдзи Лохан в Playboy

Линдзи Лохан в Playboy

Линдзи Лохан в Playboy

Линдзи Лохан в Playboy

Линдзи Лохан в Playboy

Линдзи Лохан в Playboy

Линдзи Лохан в Playboy

Линдзи Лохан в Playboy

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Тази Линдзи лоън е пълен боклук… не казвам, че е грозна, а казвам,че нищо не ства от нея… Да не говори за светския и и личен живот. От него може да научиш как не трябва да живее нормален човек и как трябва да живее малоумен прост селянин от село….

  2. Линдзи е „severely fuckable“! 🙂 И Хич не ми дреме каквъв боклук е. 🙂

    Момичето е на 25 години зарината в пари и слава, нормално е да е пача. Като порасне още малко ще се оправи.

  3. Такива като нея са ми противни и дори да ми се разкрачи няма и да се изръкоча върху нея, защото не ми правят кеф точно такива като нея. Има къде къде по стабилни млади дами, които си заслужават вниманието.:)
    @Дринов
    Като порасне няма да се оправи изобщо точно, защото е тъпа пача. И понеже е малоумна, не може да мисли и затова някак как да се оправи, защото за да стане това трябва да мислиш.
    Мога да ти дам пример за такова дете чудо… Макколи Кълкин… Великото дете чудо… И кво? На 14-15 се пропи, дрогира се стана пустиняк и кво…? Сега да чуваш нещо за него?????
    Нема и да чуеш, защото пустиняка си е пустиняк и нищо не става от него. Тая е същата. Тя няма акъл да помисли за да се оправи…..

  4. Няма акъл, ама има шунда. Точно това, което му липсваше на Маколи за да се чува нещо за него сега. Същото беше с Дрю Баримор, пък виж сега.

    И се радвам, че не я харесваш, ние ще и се източим на коремчето вместо теб. 🙂