Update: От Twitch показаха испански трейлър на „Red Lights” (можете да го видите най-долу), който е и първият ни по-подробен поглед към атмосферата, ритъма и динамиката на филма. Въпреки част от притесненията, които сме изложили по-долу, това, което виждаме в трейлъра ни харесва, при все че е на испански и не разбираме почти нищо.

––––––––––
Red Lights” на режисьора на „Buried Родриго Кортес е един от филмите, на който залагаме най-много надежди тази година, но нещата, които чуваме за него от Сънданс, не са от най-обнадеждаващите.

Най-притеснителното е не, че става дума за някаква могъща тъпотия, а че филмът има изсмукан от пръстите финален обрат (М. Найт Шамалан „уонаби”), който плюе на идеята, развивана през цялото време, а именно развенчаването на митовете и легендите зад медиумите, занимаващи с паранормална активност и всякакъв друг тип лъженауки, което между другото е/беше една от основните причини да искаме да гледаме филма. Другата е участието на Робърт Де Ниро, Сигорни Уивър, Килиън Мърфи и Елизабет Олсен.

Все пак, като изключим коментарите за финала, тук-таме се прокрадват и положителни оценки, така че ние все още не сме изгубили надежда и продължаваме да следим филма отблизо. А това ще рече, че продължаваме и да ви представяме всичко ново и интересно около рекламната му кампания.

Най-новото допълнение към това, което сме виждали до момента, е клип, снимки и испанската версия на плаката, представени от BloodyDisgusting. Вижте ги!

Тhe Grey

Тhe Grey - Килиън Мърфи

Тhe Grey - плакат

Режисьор на „Red Lights” е Родриго Кортес, а в ролите са Робърт Де Ниро, Сигорни Уивър, Килиън Мърфи и Елизабет Олсен.

Все още не е известно кога ще е премиерата на филма извън фестивалния му показ.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *