Бидейки големи фенове на Арън Соркин като сценарист и все повече като режисьор, очакваме всеки негов проект с голям интерес. След миналогодишния успех на доста силния „The Trial of the Chicago 7”, още повече се интересуваме от следващият му филм – предстоящия „Being The Ricardos”.

Досега знаехме, че страхотното дуо Никол Кидман и Хавиер Бардем преговарят за двете главни роли в сериала, съответно Лусил Бол и Дези Арназ, създателите и главните актьори в иконичния комедиен сериал от 50-те години „I Love Lucy”. Сега научаваме още кастинг новини, които, освен че сами по себе си са страхотни, ни говорят, че проекта наистина набира пара и все повече се приближава към реализация.

Става ясно, че Дж. К. Симънс и Нина Арианда ще поемат две от основните поддържащи роли в предостящия филм. Страхотният Дж. К. Симънс ще изиграе Уилиям Фраули, актьорът, който в комедийния сериал влиза в ролята на хазяина Фред. Нина Арианда пък ще изиграе Вивиан Ванс, която играе съпругата на Фред – Етел.

Не сме много запознати с досегашната работа на Арианда, тя основно играе и е много успешна на Бродуей, като е носителка и на наградата „Тони“. На малкия екран участва в „Goliath” и „Billions”. Симънс, от друга страна, ни е голям любимец, който години наред ни радва във всякакви роли – той не просто е страхотен актьор, но и има специфично, леко ексцентрично присъствие, което почти винаги прави героите му по-интересни от това, как са написани на хартия. Неговото допълнение към актьорския състав на „Being The Ricardos” само ни кара да сме още по-навити за този проект и да го очакваме с още по-голямо нетърпение.

Припомняме, че цялата история на филма ще разкаже за една седмица от живота на женената двойка Лусил Бол и Дези Арназ, които в рамките на седмицата ще се изправят пред две големи кризи. Едната има опасност да разруши професионалния, а другата – личния им живот. Със сигурност ще бъде интересно да наблюдаваме как героите ще бъдат развити едновременно „зад кулисите“, когато ще играят реално съществувалите личности и „пред камерите“, когато ще играят героите от ситкома.

Being The Ricardos” е написан и режисиран от Арън Соркин. Снимките се очаква да стартират през април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *