„The Help”

Така! За нас също е изненада, но от време на време си падаме по такива филми. Нe знаем как да ги наречем точно, като че ли не са класически „feel good movie”, но са много близо до това определение. Филми като „Джули и Джулия” или пък „Календарните момичета”, който е един от любимите ни.

The Helpизглежда една идея малко по-захаросан и манипулативен, отколкото ни се иска, но за сметка на това, компенсира със страхотен каст и ни се струва, че филмчето може да се окаже прилично.

(чрез Empire)

Скийтър, Айбилийн и Мини са три много различни, но еднакво необикновени жени, които живеят в Мисисипи през 60-те години на миналия век. Неочаквано дори за самите тях, те се сближават благодарение на таен и рискован литературен проект, който пренебрегва всички правила в обществото им. От нетипичния им съюз се поражда изумително приятелство, което им вдъхва куража да прекрачат всички граници и принудят града си да влезе в крак с променящите се времена.

Режисьор на филма е Тейт Тейлър, а в ролите ще видим Ема Стоун, Брайс Далас Хауърд, Виола Дейвис, Майк Воугъл, Сиси Спейсик, Октавия Спенсър и др.

Премиерата за България е 30.09.2011

„The Help”

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *