Пътешествениците сме ги били изгубили от поглед, казват доверени информатори от DreamWorks – е, нямаме причина да не им вярваме, още повече след като са „решили” в такава тайнственост началните надписи на този първи трейлър на най-новото, трето, приключение с героите на „Мадагаскар”. Лъвът Алекс, зебрата Марти, хипопотамката Глория и жирафът Мелман ще се/ни забавляват отново след има-няма 6 месеца. Ето част от обещанието.

(чрез Yahoo!)

Хубаво е, че не липсват закачки и намигвания към възрастните – в случая изобилстват „шпионските” бъзици! То обикновено трейлърите за това се правят – да зарибят големите, които с по-леко сърце да се решат и да жертват няколко часа в името на анимацията и детското забавление. Защото децата със сигурност ще се радват на европейските премеждия, които ни обещават сценариста на „Фантастичния мистър Фокс” Ноа Баумбах и режисьора на предишното бягство на групата в Африка – Ерик Дарнел.

Ясно е, че Бен Стилър, Крис Рок, Джейда Пинкет-Смит и Дейвид Шуимър си поемат отново отговорността за споменатите по-горе животинчета (в съответния ред на споменаване); изненадата е Франсис Макдормант в ролята на френска полицайка (нали, братя Коен, а?), и да не забравяме – шантавите пингвини са на линия, а също и лудичкият лемурски крал Жулиен с присъщия му откачен „озвучител” Саша Барон Коен.

Ето и официалния синопсис на „Madagascar 3: Europe’s Most Wanted”.

Алекс, Марти, Глория и Мелман все още не могат да се доберат до свидния си дом – „Голямата Ябълка”. Спътници в комичните им приключения са крал Жулиен и Морис и пингвините. За своето пътешествие през Европа приятелите откриват перфектната дегизировка – един пътуващ цирк, който те пре-устройват в съвсем „мадагаскарски” стил.

Премиерната дата на „Madagascar 3: Europe’s Most Wanted” в САЩ е 8 юни 2012, в Белгия, Франция и Унгария ще го гледат ден-два преди това. Ние все още сме в очакване.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments