Имаше време, в което името на Нимрод Антал („Vacancy” и „Armored”) будеше някакъв интерес у нас, въпреки че не харесвахме истински нито един от филмите му, които бяхме гледали. Причината за интереса ни, разбира се, беше „Хищниците”, но след разочарованието, което изпитахме с него, ни стана доста трудно да се вълнуваме от кариерата му.

Единственото, което все още ни кара да гледаме донякъде положително на него е, че въпреки успеха на „Хищниците” (да, странно е, но по света филма го водят за успешен), той не се впусна да снима поръчкови заглавия, а се съсредоточи в подготовката на собствени проекти (нищо, че все още нито един от тях не е видял бял свят) като „Paraffin”, за който сме ви съобщавали и филма, за който става въпрос в тази новина, „Repossession of Max the Companion Robot”. Той е описван като смес от „Repo Men”, „Блейдрънър” и „Аз, роботът” и сега благодарение на QuietEarth можем да се запознаем със синопсиса, както и да видим концептуално изкуство.

Repossession of Max the Companion Robot

Repossession of Max the Companion Robot

Repossession of Max the Companion Robot

Действието на „Repossession of Max the Companion Robot”се развива в бъдеще, където роботите са толкова разпространени, колкото са домашните любимци днес. Ако не си плащате роботския заем, вашият механизиран приятел ще бъде иззет от хора като Лий, агент, който отказва да погледне на роботите като съзнателни създания и който е натрупал големи дългове залагайки на робо-състезания.

Последната задача на Лий го отвежда до прага на Майк и Макс – първият е човек, загубил всичко в трагичен инцидент, а вторият е очарователен робот, готов на всичко, за да остане с господаря си. С помощта на малкия робот двамата мъже обединяват сили да разбият бизнеса с изземването и така откриват новата си съдба.

Все още няма кастинг новини, нито премиерна дата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

 1. Картинките са интересни.
  Историята вучи интригуващо.
  Само дано не се комерсиализира прекалено мнго:)

 2. Доста странно изглежда роботчето на картинката. Не е много в тон с това, което си представих, когато за първи път чух историята. 🙂
  Ако го направят по-скромно, наистина по-добре.

 3. Да би било хубав избор:)
  ЕЙЙЙ алоооо!
  Айде честита ви нова година бре хора.
  Пожелавам много здраве щастие късмет и успехи на целия екип на Операционната, които им пожелавам през настоящата година да ни радват с все повече и по хубави новини!:)
  Пожелавам също щастие и късмет и на всички потребители на сайта:)

 4. Благодаря от името на всички, членове на OperationKino – пишещи, коментиращи или просто четящи! 🙂 Дано новата година бъде по-добра за всички ни! 🙂 🙂 🙂