Един от по-странните и неразбираеми римейки в Холивуд, „Внедрени в час” определено ни изненада – кой би искал да направи филм по 80-тарския тийнейджърски сериал? И какви идиоти биха се навили да играят ченгета под прикритие в гимназия? Е, Джона Хил и Майкъл Бакол (нямаме кой знае какви наблюдения върху актьорската му кариера, но е сценарист на жестокия „Scott Pilgrim vs. the World”) са написали сценария, а Хил и Чанинг „Чайника” Тейтъм са в главните роли.

Хвърляйки един поглед на написаното по-горе ни хрумва, че „Внедрени в час” звучи направо безумно тъпо, да ни извинява Хил. Нищо чудно, че някой разумен човек от рекламния отдел е решил най-първият трейлър на филма да е от любимия ни „Red Band” вид. Сега вече си мислим „тъпичък ще е, но какво толкова, може пък да е прилична екшън комедийка”, стига разбира се, да не са набутали всички забавни моменти в трейлъра – той е крайно нетипичните 3 минути, което лееееко ни притеснява.

Класически екземпляри от американската учебна система, Шмидт и Дженко са изненадващ екип – единият е типичен „nerd”, а другият абсолютен „jock”, но стават приятели в полицейската академия, където комбинацията „ум и мускули” се оказва особено печеливша. Но след като стават истински полицаи, Шмидт и Дженко установяват, че работата не е толкова вълнуваща, колкото са очаквали. Освен ако не станат част от тайния „Jump Street” екип и не се завърнат в гимназията, където ще разследват опасна наркобанда. Разбира се, това не е единствената опасност в училище, както ченгетата под прикритие много добре си спомнят…

Режисьори на „Внедрени в час” са Фил Лорд и Крис Милър („Облачно с кюфтета”), в главните роли са Джона Хил и Чанинг Тейтъм , а сред поддържащите се открояват Бри Ларсън, Ели Кемпър, Айс Кюб, Роб Ригъл, Дейв Франко и Ник Оферман. Премиерата е 16 март.

SPOILER ALERT: Не е голям спойлър, защото е всеизвестно и дори присъства в IMDb, но Джони Деп ще има (вероятно супер кратка) поява във филма.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Е по-готин е дебел, ма пак ми е смешен. С една дума – смешник си е тоя Джона:)