Стив Бушеми

Комедийно обещание – добре. Стив Карел – бихме го преглътнали. Джим Кери – е, кому е нужно това безмислено насилие? Но след като The Hollywood Reporter съобщи, че Стив Бушеми и (което е най-важно за домакина!) Оливия Уайлд се присъединяват към актьорския състав на „Burt Wonderstone” – вече картинката съвсем се променя.

Буквално преди дни дойде информация от Variety, че за Джеймс Гандолфини също има роля в тази история за фокусник, чиято слава е засенчена от дързък конкурент с изпълнения на по-опасни номера. Очаква се Гандолфини да е собственик на казино с удобна сцена за илюзионистите. Оливия Уайлд ще бъде любимата на Уондърстоун, в чиято кожа ще се напъха Карел, но в един момент ще му изневери и ще се прехвърли в „противниковия” лагер като асистентка на магьосника на Кери. За Бушеми е отредена ролята на дългогодишен приятел и партньор на Уондърстоун.

Няма да си кривим душата – трудно ни е да се надяваме, че някакъв проект може да върне вярата ни в актьорските способности на Джим Кери. Може пък дебютантът-режисьор Дон Скардино да има тайно „оръжие” за постигане на тази цел? В подробностите по проекта виждаме много потенциални плюсове, един от които е, разбира се, Оливия – само да не се оправдаят леееките подозрения, че са я цанили да краси пейзажа, вместо да я направят жената-вамп, изкусителка на магьосници! Все пак важно е, че за ролята са се конкурирали Мишел Монахан, Джуди Гриър, Сара Силвърман и Джесика Бийл, но… Оливия rules! И Бушеми е голям, разбира се!

Проекто-рилийзът на „Burt Wonderstone” е предвиден за някога през 2013 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *