Накратко: Преди известно време видяхме шест тийзър плаката на обещаващия психо трилър на Рандъл Коул („Real Time”, „19 Months”) „388 Arletta Avenue :)” – разказва за семейна двойка, тормозена от мистериозен психопат, следящ всяка тяхна стъпка чрез десетки скрити камери – а сега е ред да видим и първия тийзър трейлър.

Той идва от братска Русия, но няма място за притеснение, защото репликите в него са само две, едната от които е заглавието на филма.

Вярно е, че това е само тийзър, но на нас той ни изглежда доста приличен в отразяването на стилизираната атмосфера на клаустрофобия и параноя, които се споменават в повечето ревюта на филма. Определено бихме хвърлили едно око на филма.

Заснет от гледна точка на скрити камери, филмът проследява тридесет и нещо годишните Джеймс и Ейми Дийкин, които 24 часа, 7 дни в седмицата са наблюдавани у дома, на улицата и в работата им от мистериозен психопат. Той използва събраната информация и много фино манипулира нищо неподозиращата двойка, в чиито взаимоотношения започват да се появяват пукнатини. Когато Ейми изчезва внезапно, Джеймс не е сигурен дали тя е отвлечена или просто го е напуснала. Когато тормозът става по-извратен и насилствен, Джеймс отчаяно се опитва да спаси жена си и да разбере кой стои зад всичко. Но изглежда, че мистериозният наблюдател е винаги един ход напред…

Режисьор е Рандъл Коул („Real Time”, „19 Months”), изпълнителен продуцент е Винченцо Натали („Кубът на страха”, „Cypher”, „Splice” и предстоящия „Невромантик”), а в ролите са Ник Стал, Мия Кършнър и Девън Сауа.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments