„388 Arletta Avenue :)”

Преди няколко дни руският сайт Kino Gallery представи шест плаката от предстоящия трилър на Рандъл Коул („Real Time”, „19 Months”) „388 Arletta Avenue 🙂”, чиито изпълнителен продуцент е нашият любимец Винченцо Натали, режисьор на филми като „Кубът на страха”, „Cypher”, „Splice” и чаканата с огромно нетърпение екранизация на „Невромантик” на Уилям Гибсън.

Във филма се разказва за „семейна двойка тормозена от мистериозен психопат, следящ всяка тяхна стъпка чрез десетки скрити камери”. По думите на самия Наталитова е история, която би била немислима до скоро, но сега, благодарение на удивителната и агресивно настъпваща технология, е напълно възможна и именно това я прави толкова ужасяваща”.

„388 Arletta Avenue :)”

„388 Arletta Avenue :)”

„388 Arletta Avenue :)”

„388 Arletta Avenue :)”

„388 Arletta Avenue :)”

„388 Arletta Avenue :)”

„Заснет от гледна точка на скрити камери, филмът проследява тридесет и нещо годишните Джеймс и Ейми Дийкин, които 24 часа, 7 дни в седмицата са наблюдавани у дома, на улицата и в работата им от мистериозен психопат. Той използва събраната информация и много фино манипулира нищо неподозиращата двойка, в чиито взаимоотношения започват да се появяват пукнатини. Когато Ейми изчезва внезапно, Джеймс не е сигурен дали тя е отвлечена или просто го е напуснала. Когато тормозът става по-извратен и насилствен, Джеймс отчаяно се опитва да спаси жена си и да разбере кой стои зад всичко. Но изглежда, че мистериозният наблюдател е винаги един ход напред…”

Режисьор на филма е Рандъл Коул („Real Time”, „19 Months”), а в ролите са Ник Стал, Мила Кършнър и Девън Сауа.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Девън Соуа винаги ме е кефил. Надали някой може да забрави "едноръкото" му изпълнение в ненормалния Палави ръце. "Who's your daddy now, bitch???"

    Arletta Avenue ще го гледам най-вече заради него.

  2. Аз пък ще го гледам най-вече заради Натали! 🙂 Нищо, че той едва ли ще има голям творчески принос. 🙂