От края на миналата година, когато видяхме първата снимка от филма, не бяхме чували нищо за „Шерлок Холмс: Игра на сенки” („Sherlock Holmes: A Game of Shadows” – като им заслагат някакви такива, километрични заглавия, направо ни убиват), така че предполагаме беше време да се появи нещичко. Все пак премиерата, която е на 16 декември, наближава.

Става въпрос за два плаката (представени от Yahoo), на които откриваме легендарната двойка Шерлок и Уотсън (изиграни още веднъж от Робърт Дауни-син и Джуд Лоу), всеки споделящ присъствие с един от по-важните второстепенни герои. Холмс е с най-големия си противник професор Мориарти (в ролята Джаред Харис), а Уотсън с циганката Сим (Нуми Рапас), която може би ще бъде “person of interest”, нищо, че ще го женим за героинята на Кели Райли.

„Sherlock Holmes: A Game of Shadows”

„Sherlock Holmes: A Game of Shadows”

Не са нещо специално, но като се замислим, то няма и нужда. Смятаме, че можем да излагаме претенциите си, чак след като видим първия трейлър, който се очаква да дебютира тази седмица преди „Хари Потър и Даровете на смъртта – част 2”. Надяваме се тогава да научим и малко повечко подробности за сюжета. Засега единственото, което знаем е, че Холмс и Уотсън ще борят Мориарти с помощта на Сим и на брата на Шерлок, Майкрофт – в ролята уникалния Стивън Фрай.

Режисьор на филма отново е Гай Ричи, а главните актьорите вече ги знаете. Това, което ни вълнува, е дали Рейчъл Макадамс наистина ще има поява във филма. Доскоро тя отричаше, но в IMDB я има в списъка с актьорите, така че ние се надяваме.

Премиерата е на 16 декември 2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Твърде много хари потър визия имат, за да изцедят от човек по-забележима реакция от саркастични кръгове с очи.

    Но в снимката от филма има твърде много динамика и балетна хореография, за да не дръпна "гъзарска" усмивка.

  2. Снимката е жестока! Няма как да не се усмихнеш.. гъзарски! 🙂 Очаквам да да се усмихнем так и след трейлъра!

  3. ма к'ъв блясък в очите са им сложили – ох, божке, думи нямам!

    То не че не е достатъчно секси-привлекателен този негодник Робърт Д-Дж 😉

    най-нетърпеливо обаче очаквам Стивън Фрай, може би защото другите вече сме ги гледали 😛

  4. И аз нямам търпение за Фрай. А иначе, познавайки Ричи, очаквам този филм да бъде 99% същия като първия – с все визията, стила и лафовете!