Не сме съвсем сигурни дали случайно сме забравили, че „Insidious: Chapter 2” съществува или е било съвсем съзнателно решение, тъй като никак не харесваме първия филм, но в крайна сметка няма и особено значение – важен е крайният резултат.

А той е, че до този момент, единственият филм, който изникваше в съзнанието ни, когато някой споменеше в едно изречение името на Джеймс Уан и евтин и не особено оригинален „jump scare” хорър, беше „The Conjuring”. Или пък в краен случай „Бързи и яростни 7”.

Сега обаче, в интернет дебютира първият трейлър на „Insidious: Chapter 2” и сме принудени да го вземем под внимание – в смисъл да ви го представим, не нещо друго.

Целият творчески екип на „Insidious се завръща и тук – от Уан и сценариста Лий Уанел до актьорите Роуз Бърн, Патрик Уилсън, Барбара Хърши и Тай Симпкинс, а историята се явява директно продължение и заварва семейство Ламбърт в опит да разкрият тайните на миналото, което продължава да ги свързва с мистериозния свят на духовете.

ОК, сега вече отново можем да забравим за филма – за нас единственото, което този трейлър прави, е да предизвиква прозевки. Нищо не ни кара да смятаме, че ще е по-добър от първия филм (който – за пореден път да кажем – не харесваме), даже смятаме, че ще е и по-зле. Също така смятаме, че ще е по-малко страшен от „Бързи и яростни 7”!

Като допълнение, ако ви интересува, разбира се, може да видите супер-ранния тийзър постера на филма, както и няколко снимки.

Insidious: Chapter 2

Още веднъж, режисьор на „Insidious: Chapter 2” е Джеймс Уан, а в ролите са Роуз Бърн, Патрик Уилсън, Барбара Хърши, Тай Симпкинс, Лин Шей, Джослин Донахю, Гарет Райън и др.

Премиерата е 13 септември (петък, уууууу!) 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *