The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn” („Приключенията на Тинтин”)

Преди няколко дни видяхме един куп нови снимки от триизмерния, анимационен, motion-capture проект на Стивън Спилбърг и Питър Джаксън „The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn” („Приключенията на Тинтин”), които бяха доста интересни, но честно казано, съвсем друго си е да видиш нещо в движение.

А най-новият ни динамичен поглед към филма идва от немски телевизионен спот, който предлага доста невиждани досега кадри, които при все че са на немски и не можем да разберем изцяло, ни изглеждат повече от чудесни.

(чрез The Playlist)

Гледаме и не можем да проумеем, как някой може да не харесва това, което виждаме. Картинката е смазваща и тези, които продължават да мрънкат за „мъртвите очи” (без значение дали наистина го има този проблем или не) са просто смешни.

Честно казано, точно сега бихме изгледали целия филм с 300, ако ще да е на немски или всякакъв друг език, които не разбираме.

Режисьор на „The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn” е Стивън Спилбърг. Продуценти са той и Питър Джаксън, а в ролите ще чуем (а и скрити под анимацията ще видим) Джейми Бел като Тинтин, Анди Сeркис като капитан Хадок, Даниъл Крейг, Тоби Джоунс, Макензи Крук, Саймън Пег, Ник Фрост и Кари Елуис.

Българската премиерата на филма е 4 ноември 2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Не бе, просто се питам какво става- всяка по-сериозна игра от известно време използва качествен motion capture, често постигат нечовешки резултати , Земекис също раздвижи сериозно нещата, тази година видяхме Съркис в „Rise of the Planet of the Apes“ с ебати сериозните лицевите мимики…

    И изведнъж Спилбърг, който винаги е бутал технологични граници, и дори обяви, че ще използва всичко досегашно от „performance-capture“ технологията, сега ми се страхува да покаже за повече 1 секунда лицата на персонажите си, защото очевидно дървенеят.

  2. Всички, които са го гледали споделят, че това е най-доброто до момента от към лица очи и т.н. проблемни елементи.