Вече видяхме нещо като първи поглед към все още неозаглавения „снежански” проект на Тарсем Сингх – един от двата големи филма посветени на Снежанка, които ще видим догодина (другият е „Snow White and the Huntsman” с Кристен Стюарт, Чарлийз Терън и Крис Хемсуърт, от който видяхме портрети и първите снимки от снимачната площадка) – а сега е ред на официални кадри от филма, представени от Entrainment Weekly.

Както е казал народът, луд на шаренко се радва:

Признаваме, че костюмите изглеждат страхотно, нищо че очите ни смъдят и вече всичко в реалността ни изглежда тъжно сиво. Разбира се, заслугата е на невероятната Ейко Ишиока, която вече е работила с Тарсем по „Клетката”, „The Fall” и „Immortals” и има напълно заслужен „Оскар” за „Дракула” на Франсис Форд Копола (при това основната част от творчеството й не е свързано с киното).

Друг плюс на снимките е физиономията на Джулия Робъртс, която също изглежда супер и определено предизвиква ако не смях, поне усмивка – щеше да е ужасно, ако ставаше дума за Чарлийз Терън, но в случая е добра новина.

Ето какво казва самият Тарсем за Злата кралица, която нарича „котка изяла канарче”: „Исках да е абсолютна шизофреничка. Тя е готова на всяко зло, за да остане на власт.” Сещате се, типичен злодей в семейно-ориентирано, приказно приключение…

Все още не сме сигурни, че ни се гледа цял филм в този стил и по тази тема, но след като двете Снежанки ще излязат на екран с няколко месеца разлика, радваме се, че са толкова различни. И този път всички джуджета са си джуджета, които всъщност са банда разбойници, описвани в местните легенди като великани. Nice!

Както вече споменахме, режисьор е Тарсем Сингх, а в главните роли ще видим Лили Колинс, Джулия Робъртс, Арми Хамър, Шон Бийн, Нейтън Лейн и като джуджетата: Джордан Прентис, Джоуи Нофо, Себастиан Сарасено, Мартин Клеба, Марк Провинчели, Роналд Лий Кларк и Дани Удбърн.

Премиерата е 16 март 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *