От двата големи проекта за Снежанка, които се готвят в момента „Снежанка и ловецът („Снежанка и ловецът”) е този, които очакваме с по-голям интерес (при все че в ролята на Снежанка е Кристен Стюърт) тъй като имаме обещание за филм с „мащабите на „Властелинът на пръстените” и Снежанка, която може да бъде описана като „по-млада версия на Жана д’Арк”, което ни звучи далеч по-добре от комедийния подход на Тарсем към “The Brothers Grimm: Snow White”.

Разбира се, и друг път сме чували подобни високопарни твърдения (при това от хора с доста повече опит от този на режисьора-дебютант Рупърт Сандърс), които нямат нищо общо с действителността, но гледайки промо банерите и сега първите снимки от снимачната площадка си мислим, че този път може да има някаква истина – поне в частта за Жана д’Арк.

Snow White and the Huntsman

Snow White and the Huntsman

Snow White and the Huntsman

Snow White and the Huntsman

Snow White and the Huntsman

Snow White and the Huntsman

Ако ви допадат снимките, може да хвърлите едно око и на едно видео, което представя същото, но в движение.

В епичното екшън приключение „Снежанка и ловецът” Кристен Стюарт („Здрач”) играе единствената жена, по-красива от злата Кралица (носителката на „Оскар” Чарлийз Терън), която е твърдо решена да я унищожи. Но безмилостната кралица дори не подозира, че младата жена, която застрашава позицията й, се подготвя за бой с помощта на ловеца (Крис Хемсуърт, „Тор”), изпратен да я убие. Към впечатляващия актьорски екип се присъединява Сам Клафлин („Карибски пирати: В непознати води”) като принца, отдавна пленен от красотата и силата на Снежанка. Зашеметяващата нова версия на легендарната приказка се продуцира от Джо Рот („Алиса в Страната на чудесата”) и Сам Мърсър („Шесто чувство”).

Режисьор на филма е Рупърт Сандърс, а впечатляващият актьорски състав включва Кристен Стюарт като борбената Снежанка, Чарлийз Терън като злата Кралица, Крис Хемсуърт като ловеца, Сам Клафлин като принца и Иън Макшейн, Тоби Джоунс, Боб Хоскинс, Еди Марсън, Стивън Греъм, Рей Уинстоун и Ник Фрост като джуджетата.

Премиерата е 1 юни 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

  1. Защо така се гаврят с приказките?
    Този филм ще го гледам заради Чарлийз!!!!!!!! 😉

  2. @HerMamut
    Ама и ти все си падаш по едни… 🙂

    @Ivcho
    Предполагам въпроса е риторичен. 🙂
    А за Чарлийс… две мнения няма! 🙂 🙂

  3. Самата идея постничката и безинтересна по всякакъв начин Стюърд да е по-красива от Шарлийз е смехотворна;
    Имам усещането, че ще се получи някакъв бълвоч, както стана като се опитаха да пипат Червената Шапчица; ама ще видим де, грешал съм и преди.

  4. На мен „Червената шапчица“ ми допадна. 🙂 По-скоро не ме издразни, имаше едно две готини неща, според мен някои хора излишно се палят срещу него – всички знаем защо. 🙂

  5. „Червената шапчица “ беше много готин филм , на мен лично ми допадна, доста по интересен е от позната приказка ;д . Относно този филм очакванията ми са големи ( особенно заради участието на Кристен във филма ) и се надявам да бъдат оправдани : )