Титаник потъва на 3D

Джеймс Камерън отдавна беше обещал, че ще видим доскорошния най-успешен филм на всички времена да плава отново на 3D и в интервю дадено за „Fox” заяви, че по всяка вероятност това ще стане през 2012 година, за да съвпадне събитието със „100 годишнината от отплаването на кораба”.

Сега от The Los Angeles Times потвърждават тази информация, която е била спомената на празненство в чест на Глория Стюарт (възрастната Роуз от филма), която на 4-ти юли изпревари малко кораба и също навърши 100 години.

Лично ние сме едни от хората, които харесаха „Титаник” през 1997 г. и продължаваме да го харесваме и сега и с удоволствие бихме му хвърлили едно око на 3D – сигурни сме, че ако някой е способен да направи качествено конвертиране, това е Джеймс Камерън.

Единственото, което ни дразни в новината е „100 годишнината от отплаването”. Някак си никой не може да ни убеди, че ще се празнува отплаването на кораба, а не потъването му – както знаете, станало на 14 април след сблъсък с айсберг.

И накрая, точно както миналата година всички от бизнеса бяха затаили дъх да видят как ще се представи „Аватар”, за да знаят дали да се почват с цялата 3D лудница, която ни залива напоследък, така по всяка вероятност, сега ще чакат да видят какво ще направи „Титаник” и при успех да почнат да ни бомбардират с конвертираните класики.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. един път го гледах ,филмът е уникален,но е толкова страшен,че втори път не мога да го гледам!!!!!!!!!

  2. Насиращ е направо, особено сцената със зомбитата, дето изнасилиха групово лоцмана, ебаси ужаса…