The Human Centipede Part 2 [Full Sequence]

След тийзър трейлъра и след, смеем да твърдим, доста приличния плакат идва ред и на първия пълен трейлър на „The Human Centipede Part 2 [Full Sequence]” (представен от Yahoo!), който както вероятно знаете е продължение на болния филм на Том Сикс „The Human Centipede”, с който той поразбуни духовете преди има-няма две години.

Честно казано, лично на нас първият тийзър ни допадна повече и очакваме, колкото повече неща виждаме от филма толкова очакванията ни към него да се занижават все повече и повече. То не, че някога са били особено високи, де…

С тази черно-бяла визия, някой ще вземе да го обърка със „Списъкът на Шиндлер”… почти. Ясно е какво може да се очаква от този филм, така че няма какво да се правим на изненадани. Простотията ще е зловеща и ще кърти. Точно както подобава за подобен филм.

Режисьор на „The Human Centipede Part 2 [Full Sequence]” е Том Сикс, а в ролите са Лорънс Р. Харви, Ашлин Йение, Джорджа Годрик, Лукас Хенсън и др.

Премиерата на филма е 7 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

 1. Като изключим gore-а и извратеността изглежда много кофти. 🙁

 2. @The Bear Jew
  „Като изключим gore-а и извратеността“…човече, за какво говориш:))))

 3. @ suicidal

  Явно понякога съчетанието между сарказъм и лаконична, но и изчерпателна мисъл не ми се получава 🙂

  @ Дринов

  Очаквах повече от теб, поне да поясниш, че съм искал да кажа, че са кофти, защото са използвали същия шрифт от първия филм и са се повторили 😉