От "Warner" искат Брад Пит за „All You Need Is Kill”

Не знаем за вас, но ние следим всички нови, потенциални и евентуални проекти на Дъг Лаймън – може да не е най-големият ни любимец, но определено ни вълнува по какво работи и дали случайно няма да е някоя готина фантастика, както се очаква още от миналото лято.

Първо беше (поне привидно напомнящия „Първичен код”) „All You Need Is Kill” по романа на Хироши Сакуразака за войник, който умира в битка с извънземни, но хванат в „time loop” изживява последния си ден на бойното поле отново и отново, ставайки все по-добър войник. За този проект чухме за първи път миналия август и въпреки че тогава изявихме притесненията си породени от първия сблъсък на режисьора с фантастиката „Телепорт”, все пак признахме, че звучи интересно.

Но пък този юни разбрахме, че на преден план излиза „Luna” – фантастичен „хайст” за група крадци (малко в стил „Бандата на Оушън”), които трябва да изпълнят редица обири и да убедят бивш служител на НАСА да се присъедини към тях, преди да стигнат до заветната цел, която за наша радост, се намира на Луната. Очакваше се Лаймън да започне работа по „Luna” всеки момент, след като финансирането беше уредено и се спрягаха имена като Брадли Купър, Крис Евънс, Андрю Гарфийлд, Емил Хърш, Крис Пайн, Розарио Доусън, Меган Фокс, Рейчъл Макадъмс, Ева Мендес, Зоуи Салдана и Оливия Уайлд (Джейк Джиленхол се отказа отдавна).

Сега пък, според Vulture, „Luna” е официално прекратен, вероятно заради бюджета от 100 млн. долара. Лоша новина, защото определено звучеше яко, но пък дава шанс на „All You Need Is Kill” – „Warner Bros.” искат Лаймън да започва работа и то със стария си приятел от „Мистър и мисис Смит” Брад Пит в главната роля.

Ясно е, че студиото, което е платило 7-цифрена сума за правата, иска „All You Need Is Kill” да се осъществи и ние сме категорично за. Но засега поне Пит не се е съгласил да участва и ще трябва да изчакаме официално потвърждение от актьора, който в момента снима обещаващия „World War Z”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *