Boardwalk Empire

Често ни обвиняват, че пишем за този или онзи филм или сериал, а пропускаме еди-кой си. В много случаи, тези обвинения не са особено коректни, защото е просто невъзможно с ресурсите, с които разполагаме да огреем навсякъде, но съществуват и моменти, в които критикуващите ни са напълно прави.

„Boardwalk Empire” („Престъпна империя”) е точно такъв случай, за който нямаме извинение, че до този момент не сме пуснали нито една новина. Затова решихме да поправим грешката си като ви покажем едно, лично според нас, страхотно промо на втори сезон.

Вижте.

http://www.youtube.com/watch?v=LA-BCRHjjfA

Heads will roll… gentlemen.

Ако не сте запознати със сериала, ето официалния синопсис на НВО:

Добре дошли в Америка през 20-те години на XX в.На плажовете в южната част на щата Ню Джърси се издига Атлантик сити, бляскав курорт, познат като “The World’s Playground” – място, където правилата не важат. Безспорният управник на Атлантик сити е общинският ковчежник, Инок Томпсън, по прякор Нъки (Стив Бушеми), човек поравно политик и гангстер, възприел еднакво уютно и двете си роли. Поради стратегическото си разположение на брега на морето, градът е център за дейностите на контрабандистите на ром – на няколко минути от Филаделфия, на няколко часа от Ню Йорк и на по-малко от ден с кола от Чикаго. Разбира се, Нъки Томсън изобщо не пропуска да се възползва от това.

Повече може да научите на http://boardwalk-empire.hbo.bg/

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. чакам го с нетърпение. това е най-изпипаното кино, което съм гледал последните години. съвършен във всяко отношение!

  2. незнам как върви рейтинга на „Империята“, но ако не се беше появил „Троновете“ това за мен щеше да е най-великото нещо правено от телевизия. Малко вдигам патоса, но наистина се кефя много. HBO рулират!