J. Edgar

От „Warner Bros.” представиха трейлър на един от най-очакваните филми до края на годината – биографичния J. Edgar на Клинт Истууд, в който Леонардо ДиКаприо влиза в ролята на легендарния ексцентричен директор на ФБР Джей Едгар Хувър.

„J. Edgar” не бе показан на нито един от големите фестивали и това е първият път, в който можем да придобием някаква представа за него и дали би имал някакви шансове за тазгодишните големи филмови награди.

Можете да говорите каквото си искате за Клинт Истууд, но той е истинска кино легенда и лично за нас е един от най-добрите режисьори, работещи в момента в американското кино. И смятаме, че този трейлър е прекрасно олицетворение на това твърдение.

Визията е прекрасна, актьорските изпълнения – каква изненада – са перфектни и ритъмът и стилът (без никакво съмнение типичен „Истууд”) са просто перфектни като за биографичен филм. Радваме се, че поне на този етап слуховете за грубото и открито заявление на хомосексуалните му отношения с Клайд Толсън и предпочитанията му към женските дрехи не се оправдават.

Лично ние нямаме никакви забележки!

Освен Леонаро ДиКаприо, в ролите ще видим Арми Хамър като Клайд Толсън, протеже, а според някои и любовник на Хувър, Наоми Уотс като Хелън Ганди, чиновник от министерството на културата, която става лична асистентка на Хувър и работи с него повече от 50 години, Ед Уестуик като агент Смит, нает от Хувър да напише биографията му, Джош Лукас като Чарлс Линдбърг, Деймън Хериман като Бруно Хауптман, обвинен за едно от престъпленията на века, отвличането на сина на Линдбърг, Кен Хауърд като генерал Харлан Ф. Стоун и Джуди Денч като Ан Мари Хувър.

Премиерата на филма е на 9 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. изразителен, вълнуващ и грабващ трейлър като съхнеща боя на стената. не става ясна нито историята нито драмата, само че има костюми и грим.

  2. Направо не мога да повярвам, че няма нито едно негативно мнение. По принцип има доста хора, които не харесват филмите на Истууд. или, Радо, твоето е такова? 🙂 Не е нужно трейлъра да ти разказва целия филм. И според мен е пределно ясно каква е историята. 🙂

    Чудя се, кога ще му дадат един Оскар на Льонката. Крайно време е!