We Bought a Zoo

Когато за първи път ви съобщихме, че Камерън Кроу може да режисира екранизацията по бестселъра на Бенджамин Мий „We Bought a Zoo” споделихме, че той е един от любимите ни режисьори („Почти известни” е в списъкa ни за най-добри филми на изминалото десетилетие), и че е истинско престъпление, че не снима по-често.

Затова, сега сме изключително щастливи, че след шестгодишно чакане (само да вметнем, че сме едни от малкото хора, които наистина харесват “Елизабеттаун”), днес най-накрая имаме трейлър на нов (игрален) филм на Камерън Кроу.

http://www.youtube.com/watch?v=EgnhnwOsNVM

Нещо май цитираме себе си с тези Джери Магуайър сцени, а?

Ако трябва да бъдем честни, не сме супер зарибени от трейлъра, но като че ли не сме и очаквали нещо, което да ни грабне още на този етап, тъй като и самата история не ни грабна от първия път. А тя в случай, че не знаете, е фокусирана върху Бенджамин Мий, който в търсене на нов старт в живота за себе си и за семейството си купува съсипано имение в Англия, част от което е парк с над 200 животни.

Освен всичко друго искаме да кажем, че много рядко (да не кажем никога) когато любимата ни Скарлет участва в даден филм се намира някой, който да ни харесва повече от нея. Става въпрос за (само да не вземе някой да ни разбере погрешно) за малкото момиченце Маги Елизабет Джоунс, която е просто уникална сладурана.

Режисьор на филма е Камерън Кроу, а в ролите са Мат Деймън, Скарлет Йохансон, Томас Хейдън Чърч, Ел Фанинг, Патрик Фюгит, Маги Елизабет Джоунс и др.

Премиерата е на 23 декември 2011.

We Bought a Zoo - плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments