Камерън Кроу ще купува зоологическа градина?

Носителят на Оскар за сценария си на уникалния „Почти известни“, Камерън Кроу е сред любимите ни режисьори и е истинско престъпление, че не снима по-често. Ние сме едни от малкото хора, които харесваме и последния му филм „Елизабеттаун“, макар и да си признаваме, че подобният „Гардън стейт“ ни допада повече. Но нека да минем по същество.

Преди няколко месеца се появиха слухове, че Кроу проявява интерес към сценария на Айлин Брош Маккена („Дяволът носи Прада“) създаден по бестселъра на Бенджамин Мии „We Bought a Zoo“, и би желал да се нагърби с режисурата. Въпреки че този слух бе потвърден от доста различни източници, в крайна сметка, повече подробности не станаха известни.

Реално погледнато и сега не се знае нищо със сигурност, а идеята, че нещата наистина се случват идва от ComingSoon, които са забелязали статия във „Variety“, според която Клей Грифит, художникът по продукцията на „Седем“ и по-специално на „Джери Магуайър“, е бил нает за „We Bought a Zoo“ с Камерън Кроу „прикрепен“ като режисьор – информация, която е потвърдена и от „IMDb Pro“. По принцип на IMDb им нямаме никакво доверие що се касае за работи от такова естество, но този път сме склонни да им повярваме.

Още нещо, което потвърждава проекта е това, че от „Fox“ съобщиха официалната премиерна дата на филма, 23 декември 2011 година. От ComingSoon коментират, че това съвпада с предишен проект на „Fox“ създаден по действителни мемоари „Марли и Аз“, който, колкото и тъпичък да беше, ни разцепи от рев!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *