За наше най-огромно съжаление не става въпрос за уникално изглеждащия „The Goon”, който е продуциран от Дейвид Финчър (и който за съжаление има проблеми с финансирането и може би никога няма да достигне до екран), а за хокейната комедия по сценарий на Джей Барушел и Еван Голдбърг, която е с участието на Шон Уилям Скот, Лиев Шрайбър и мустаците му.

Преди време видяхме неофициален трейлър на филма, който не беше особено впечатляващ, но все пак ни заинтригува, първо защото си падаме по хокей и сме склонни да преглътнем няколко сюжетни тъпотии и второ, адски харесваме Лиев Шрайбър, а тук с тези мустаци направо цепи мрака.

Goon - плакат

Goon - плакат

Във филма Шон Уилям Скот е в ролята на бияч и побойник, забелязан от треньор по хокей, който го кани в отбора си, при все че не може да се пързаля с кънки, за да внесе малко мускули и най-вече за да се противопостави на легендарния противников играч Рос „The Boss” Риа (Шрайбър), който мачка всичко наред.

Режисьор е Майкъл Доус, а в ролите са Шон Уилям Скот, Лиев Шрайбър, Джей Барушел, Юджийн Леви, Ким Котеас, Алисън Пил и др.

Премиерната дата все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Наистина няма значение какъв ще е филма. Плакатите са добри (поне на мен ми харесват) и разказват много. Ще го очаквам с голям интерес.