The Grey

По една или друга причина до скоро се отнасяхме с едно леко „Me-eeh!”, когато ставаше дума за „The Grey”, който след „А отборът” отново събира режисьора Джо Карнахан („Отдел „Наркотици”, „Димящи аса”) и Лиъм Нийсън. Погледнато в перспективата на първия тийзър трейлър на филма, който определено ни хареса (и който може да видите по-долу), това ни отношение изглежда малко странно.

Странно, защото по принцип доста си падаме по филми тип „хора срещу природата” – в конкретния случай екип, обслужващ петролен кладенец, катастрофира със самолет в снежната пустош на Аляска, където се борят за оцеляване в сблъсък с глутница вълци – освен това много харесваме Лиъм Нийсън и си го гледаме в каквито и глупости да се снима, а и въпреки че нямаме някакви сериозни основания за това, смятаме, че Джо Карнахан не е съвсем безнадежден случай.

http://www.youtube.com/watch?v=CpelgXUSquc

Нийсън трепе вълци с ръкавици направени от счупени малки бутилчици алкохол. Това определено ще го гледаме с кеф. Честно казано цялата ситуация с вълците ни изглежда по-неприятна, отколкото да те изяде акула например.

Но както и да е, картинката изглежда приятно, имаме обещание както за драма, така и за малко “ridiculous fun”, а Лиъм Нийсън като винаги изглежда на висота, но на този етап не можем да коментираме дали в слуховете, че „Open Road” си били оставили „вратичка” за Oscar-qualifying run, ако сметнат, че Нийсън има някакви шансове, има някаква логика или не.

Режисьор на „The Grey” е Джо Карнахан, а в ролите са Лиъм Нийсън, Дeрмът Мълруни, Джо Андерсън, Джеймс Бадж Дейл, Далас Робъртс и др.

Премиерата е на 27 януари 2012.

"The Grey"

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *