Айелет Зурер като майката на Супермен Лара Лор-Ван

Deadline съобщават, че Джулия Ормонд, която до момента бе свързвана с ролята на родната майка на Кал Ел/Супермен Лара Лор-Ван в подготвяния от режисьора Зак Снайдър и Кристофър Нолан рестарт на поредицата за Супермен „Man of Steel”, по неизяснени причини е напуснала продукцията (която между другото тече в момента), а нейното място е било заето от израелската актриса Айелет Зурер, която е позната най-вече с ролите си в „Мюнхен”, „Точен прицел” и „Ангели и демони”.

Когато писахме за преговорите на Ормонд за ролята споменахме, че по принцип я харесваме, но нещо не си я представяме много-много в ролята на Лара и поради тази причина, не ни пука особено от тази смяна. Проблемът е, че Айелет Зурер си я представяме дори по-малко и от Ормонд. Но както казахме и миналия път, не можем да си представим и която и да е друга актриса в ролята, така че…

Зурер се присъединява към актьорския екип включващ Хенри Кавил (Супермен/Кал-Ел/Кларк Кент), Кевин Костнър и Даян Лейн (Джонатън и Марта Кент), Ейми Адамс (Лоис Лейн), Лорънс Фишбърн (Пери Уайт), Майкъл Шанън (Генерал Зод), Антие Трауе (Фаора) и Ръсел Кроу (Джор-Ел), за който изпитвахме съмнение, че наистина ще участва, но засега не получаваме опровержение.

„В пантеона на супергероите Супермен е най-разпознаваемият и уважаван герой на всички времена. Кларк Кент/Кал-Ел (Хенри Кавил) е млад журналист на 20 и няколко години, който не може да се почувства част от света, неспособен да си представи свръх-силите му. Изпратен преди години на Земята от изключително развитата, далечна планета Криптон, Кларк се измъчва от въпроса кой е и защо е тук. Възпитан от осиновителите си Марта (Даян Лейн) и Джонатън Кент (Кевин Костнър), Кларк скоро научава, че супер способностите му водят до трудни решения. И когато Земята е нападната, дали тези свръх-сили ще запазят мира или ще разделят и победят света ни? Кларк трябва да стане героя, познат като Супермен, за да се превърне в последната надежда на човечеството и да спаси близките си.”

Режисьор на „Man of Steel” е Зак Снайдър („300”, „Пазителите”).

Премиерата е 14 юни 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *