Хенри Кавил е Супермен

“Warner Bros.” и „Legendary Pictures” съобщиха, че актьорът, който ще надене червените гащи на може би най-известния супергерой в предстоящия „reboot”, подготвян от Зак Снайдър и Кристофър Нолан „Superman: The Man of Steel”, е Хенри Кавил.

Най-накрая! Не за това, че избраха новия Кал-Ел, Кларк Кент, Супермен или както там ви е любимото име за извънземния бойскаут, а че след няколко разминавания на косъм с роли като Батман във версията на Нолан и Джеймс Бонд, където бе отхвърлен, защото е прекалено млад, Хенри Кавил получава своя шанс за пробив в голямото кино.

Ето какво казва режисьорът Зак Снайдър за неговия избор:

“В пантеона от супергерои Супермен и най-известният и обичан герой на всички времена и за мен е чест да съм част от завръщането му на големия екран. Искам да се присъединя към „Warner Bros.”, „Legendary” и продуцентите като изразя въодушевлението си от избора на Хенри. Той е съвършеният човек, който да носи наметалото и S-щитa.”

Нашето мнение за избора е, че вероятно е доста по-добра идея да се избере актьор като Кавил, който въпреки че има няколко интересни малки роли в киното и в телевизията (най-популярното му превъплъщение е в „Династията на Тюдорите”) е сравнително непознат, отколкото да се тръгне в посока по-популярно име, като доста по-възрастния Джон Хам например. Дали ще ни легне на сърцето като Брендън Раут? Това само времето ще покаже.

Предварителната премиера на новия Супермен е насрочена за декември 2012.

*Снимка Ralph Damiani

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Раут беше супер. Тоя не го знам, но да кажем, че на пръв поглед ста'а… въпреки дразнещата прилика с младия Джон Траволта (поне съдейки по колажа).

  2. Заради трапчинката на брадичката ли? 🙂 🙂 🙂

    Това все пак е някаква рисунка, трябва да го видим костюмарче за да преценим как е. 🙂

    Раут, беше готин, проблема при него беше, че е точно копие на Рийвс, което е нож с две остриета.

  3. Оффф…. Супермен???

    Не се ли измориха да вадят "нови" филми със старите супергерои?

    Но хайде… щом е с това красиво лице… 🙂 може малко да оплакнем очи, ние от женското съсловие. Пича (Хенри Кавил) поне в "Династията на Тюдорите" беше доста секси 🙂

    Хаха тук на колажа, наистина прилича на Джон Траволта 😀 право казваш @UZUMAKI

  4. Ех, вие жените бее! Дай ви някой, който смятате за секси и ви гледай сеира. А това дали е дърво и дали става за нещо, няма никакво значение. Също както при нас мъжете. 🙂 😀

  5. В Династията на Тюдорите прави страшна роля. Доволен съм от избора за Супермен 🙂