Първо да успокоим феновете на Даян Лейн като кажем, че тя все още си е Марта Кент – земната майка на Супермен/Кларк Кент – и че става въпрос за биологичната му майка Лара Лор-Ван.

Когато ви представихме изненадващата новина, че не кой да е, а самият Ръсел Кроу води преговори за ролята на бащата на Кал Ел, Джор-Ел, знаехме, че съвсем скоро трябва да чуем някакви новини и за нея. Оказа се, че това „скоро” е точно една седмица, защото сега от Deadline съобщиха, че вече има актриса, която води преговори и която най-вероятно ще получи ролята на Лара и нейното име е Джилия Ормонд („Легенди за страстта”, „Сибирският бръснар”, „Странният случай с Бенджамин Бътън”).

По принцип харесваме Ормонд, но честно казано, нещо не си я представяме много-много в ролята на Лара. От друга страна, в момента не можем да си представим която и да е друга актриса в ролята, така че нямам какво да го обсъждаме. Въпросът е, че жената може да играе и независимо дали отговаря на нашите представи или не, сме сигурни, че ще се справи подобаващо.

Все пак трябва да имаме едно на ум, че нито тя, нито Ръсел Кроу са сигурни за момента. Потвърдените имена са Хенри Кавил (Супермен/Кал-Ел/Кларк Кент), Кевин Костнър и Даян Лейн (Джонатън и Марта Кент), Ейми Адамс (Лоис Лейн), Майкъл Шанън (Генерал Зод) и Антие Трауе (Фаора).

Предварителната премиера на новия „Супермен” („Man of Steel”) е насрочена за декември 2012.

Всичко за подготвяния от Зак Снайдър и Кристофър Нолан рестарт на поредицата за изгубения син на Криптон, можете да прочетете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *