Първо, за да сте наясно, част от снимките, които ви предстои да видите, не са истински. Информацията идва от туитър акаунта на Shock Till You Drop, които са се свързали със скулптора, работил по филма.

Причината, поради която ги пускаме, е, че вече си бяхме подготвили една бърза новиничка и ни се досвидя да я захвърлим, а пък това, което виждаме ни харесва и решихме, че си заслужава да споделим.

Очакванията ни към самия филм са крайно занижени и единственото, което може да ни накара да го преглътнем по-лесно, ако (или по-скоро когато) се окаже могъща тъпотия и гавра с шедьовъра на Карпентър, е самото извънземно същество да бъде готино. А съдейки по първите ревюта, положението е точно такова.

“Нещото”

“Нещото”

“Нещото”

“Нещото”

“Нещото”

“Нещото”

“Нещото”

“Нещото”

“Нещото”

“Нещото”

“Нещото”

“Нещото”

“Нещото”

Режисьор на „The Thing” е Matthijs van Heijningen Jr. (все още не знаем как му се пише името на този човек, така че ако знаете, свиркайте), а в ролите са Мери Елизабет Уинстед, Джоел Еджъртън, Улрих Томсен и др.

Премиерата е на 14 октомври тази година.

Повече подробности за филма (и първия му трейлър), може да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Not bad @ all, даже е доста обещаващо откъм дизайн, но въпреки близкия до предния филм вид, резултатът сигурно ще е лайнян. И все пак – дано бъркам, това горе ме прави малко по-малко песимист.

  2. Дано наистина! Едни готини практични ефекти биха ме накарали да преглътна един-два недостатъка!