„Ужасът започва там, където свършва кошмарът“

„Злото, което не спи“ на Джон Сол спечели Кристина Микова. Представител на издателство „Плеяда“ ще се свърже с нея, с подробности как да получи наградата. Честито!

____________________________________________________

Представяме ви перфектния жанров treat за сезона! Всичко започва, след като Ерик, Тад и Кент откриват тайно помещение, пълно със странни предмети – триони, лампи без абажури, дръжка от брадва… Ала защо някой си е направил труда да впише безполезните реликви в закодиран дневник? И какво по-голямо предизвикателство от това да се разкрие загадката на тайното досие? Само че докато тримата младежи се опитват да сглобят пъзела, любопитството им се превръща в мания. Денем чуват странни гласове, нощем сънуват кошмари. Кошмари, които скоро се превръщат в действителност. После едно страховито разкритие изважда на бял свят смразяващата истина за събития, разиграли се преди седем години, и за нещо злокобно, изпитващо ненаситен глад за нови жертви. То е чакало някой да се върне в къщата край езерото, останала необитаема след мистериозното изчезване на собственика й доктор Хектор Дарби…

Въображението на писателя Джон Сол ражда сюжети и образи, близки до филмовите трилъри и ужаси, намесвайки шокиращи описания и свръхестествени елементи. Резултатът е увлекателно четиво, което успява да те държи в напрежение до последната страница. Такъв е и романът „Злото, което не спи“, а благодарение на ИК „Плеяда“ един от вас ще може да спечели книгата и да се потопи в страхотиите между кориците й.

Сигурно познавате Сол от бестселърите му „Сенки“, „Черната мълния“ и „Ловен клуб Манхатън, а ако не сте го чели досега, време е да поправите грешката. За разлика от много други автори, той не може да се похвали с популярност в Холивуд, затова въпросът ни ще бъде косвено свързан него. Ето го:

Кой от следните хорър писатели няма екранизиран роман до момента:
а) Ричард Леймън
б) Дийн Кунц
в) Питър Строб

„Злото, което не спи“

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *