Джеймс Франко

След като Робърт Дауни джуниър напусна „Oz The Great and Powerful” на Сам Рейми, за съвсем кратко се спрягаше името на Джони Деп, а после слуховете се понесоха към Джеймс Франко. Франко, който след броени часове ще води тазгодишните награди „Оскар” заедно с Ан Хатауей, сега е официално потвърден – той ще изпълнява ролята на Магьосника от Оз в 3D предисторията „Oz the Great and Powerful”, подготвяна от „Disney”.

Не е голяма изненада, че Франко е спечелил ролята – той не само се оказа страхотен актьор, но и с Рейми са стари познайници (ако си спомняте той участва и в „Спайдър-мен” филмите на режисьора, макар че там никак не си личи колко го бива). Според Deadline „Oz the Great and Powerful” трябва да се снима това лято, по-точно юли, и Франко ще влезе в главната роля на „млад илюзионист, принуден да избяга от пътуващия цирк, където работи. Балонът му е понесен от торнадо и така попада в страната на Оз, управлявана от две истински вещици.”

Във филма вероятно ще видим и Мила Кунис (в ролята на бъдещата зла вещица от запада, която може би ще се казва Теодора в този филм), но тази информация все още не е официално потвърдена. Но след като Рейми и „Disney” са намерили своя магьосник вероятно скоро ще научим и останалите актьори в екипа. Сценарият е дело на Митчъл Капнър и Дейвид Линдзи-Абеър, а както вече споменахме веднъж или два пъти, Сам Рейми ще режисира.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *