Sony представиха първия тийзър трейлър на „The Walk” на Робърт Земекис, който е екранизация по биографичния роман на Филип ПетиTo Reach The Clouds”. Филмът ще разкаже историята на Пети – в ролята ще видим Джоузеф Гордън-Левит, – който през далечната 1974 година, без официалното разрешение на властите и без каквито и да е мерки за сигурност, извървява по въже разстоянието между двете кули-близнаци на Световния търговски център в Ню Йорк.

http://www.youtube.com/watch?v=eFXsDEB9iS0

Случи се точно това, което се опасявахме в предишната ни новина, посветена на първите официални снимки. Успели са да да направят правдоподобни вече несъществуващите кули-близнаци на Световния търговски център, както и целия Ню Йорк, а са ги препънали едни нищо и никаква перука и едни очи. И само на нас ли ни се струва, че освен очите има и други корекции по лицето на Гордън-Левит? Явно му допадат подобни неща. В „Looper” не ни пречеше, но тук ни „вади”. А и там имаше драматургична причина за промяната на лицето (това че не беше задължителна е друг въпрос), докато тук…

Иначе този тизйър си го представяме как ще изглежда на IMAX. Въобще целият филм ще бъде жесток за гледане на кино. Дано предложи и нещо на интелектуално ниво. Имаме вяра в Земекис.

Вижте и първият постер, който определено ни допада.

The Walk - плакат

В един августовски ден стотици хиляди хора се събират в основата на кулите-близнаци, за да станат свидетели на невижданата дързост на 24-годишния акробат Филип Пети, който ще премине по метален кабел, опънат от едната до другата кула на 411 метра над земята. Буквално за часове удивителното постижение се превръща в сензация. В продължение на 6 години Пети пази ревниво своята мечта, която успява да реализира благодарение на група ентусиасти-съмишленици, с които заедно заговорничат, уговарят, спорят, работят упорито, репетират и импровизират. Резултатът е безпрецедентен въздушно-акробатичен номер.

Режисьор на „The Walk” е Робърт Земекис, сценарист е дебютантът Кристофър Брауни, който екранизира биографичния роман на Филип Пети, а в ролите ще видим Джоузеф Гордън-Левит, Шарлот Ле Бон, Бен Кингсли, Джеймс Бадж Дейл, Бен Шоурц, Стив Валантайн и др.

Премиерата е 2 октомври 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. Очевидно на Гордън-Левит изобщо не му харесват физиономията след като се налага вече във втори филм да го префасонират по този начин … напълно излишно според мен :/