Зак Галифанакис и Уил Феръл

Как ви звучи политическа комедия, с участието на двама от най-завършените кретени на Холивуд, режисирана от съвършения избор и да излезе по кината навреме за следващите президентски избори в Америка? Да, и на нас никак ни дреме за последното и го използваме само за ориентир, защото ако филмът се получи – а не виждаме как няма да стане – ще излезе по кината чак през 2012. Но Уил Феръл и Зак Галифанакис като политически конкуренти? Това вече си заслужава да се види.

Според Deadline все още неозаглавеният проект, заинтересувал „всички” в Холивуд, засега си няма официално студио и съответно финансова подкрепа, след която да започне писането на сценария и много неща не са известни. Това, което знаем е, че Феръл и Галифанакис ще са двама политически кандидати (и опоненти), а режисьор ще е Джей Роуч. Роуч наистина е идеалният човек – негови са не само хитовете (и продълженията на) „Запознай се с нашите” и „Остин Пауърс”, но и телевизионния филм на НВО „Recount”, който си е класическа политическа драма, при това много добре приета и наградена с няколко „Еми” и „Златен глобус”.

Сега остава от несигурен проект, политическата комедия да се превърне в завършен сценарий, после проект в продукция и накрая, комедията на лято 2012. Честно казано, като се замислим, идеята не ни се струва чак толкова абсурдна, имайки предвид на какви личности и ситуации станахме свидетели покрай последните няколко президентски избори на САЩ.

Без въобще да се интересуваме от политика и още по-малко от американските политици (освен когато забъркват каши по трилъри или спасяват света по екшъни) пак се сещаме за поне 3-4 секс скандала, един ловен инцидент, един вековен дядка, около милион гафа на Буш и разбира се, Сара Пейлин. Всъщност Феръл и Галифанакис може да не са достатъчно луди за ролите си…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. "с участието на двама от най-завършените кретени на Холивуд, режисирана"

    Звучи ужасно, ужасно добре! 🙂

    Мастър… пийс ъф шит или мастърпийс! 🙂