Диабло Коуди

Във връзка с „Breathers: A Zombie’s Lamentсме споменавали, че смятаме носителката на „Оскар” и сценаристка на „Джуно” Диабло Коуди за една от най-интересните личности, които работят във филмовия и телевизионния бизнес в момента и затова с интерес следим всеки неин проект. А последните новини около нея са, че се готви за режисьорския си дебют.

Според Variety филмът ще бъде озаглавен „Lamb of God” и ще разказва за млада, консервативна и религиозна жена, която губи вярата си в бог след самолетна катастрофа. Тя решава да отиде в Лас Вегас и да живее живота си като грешница, но по време на пътешествието си отново намира пътя към вярата. Както можете да се досетите, сценарият ще бъде нейно лично дело.

По думите на самата Диабло, въпреки че героинята ѝ губи вяра в абсолютно всичко, (което, видите ли било „comedy gold”!), не ставало въпрос за някакъв супер-цинизъм, а за приятна Коледна история!

Не знаем за вас, но на нас ни звучи що-годе добре. От Коуди имаме само едно истинско разочарование – „Jennifer’s Body” – и поне засега й имаме вяра.

Продуценти на филма ще бъдат „Mandate Pictures”, с които тя е работила в „Джуно” и в предстоящия „Young Adult” на Джейсън Райтман и които казват, че филмът ще бъде „on a fast track”. Това ще рече, че скоро се очаква да започнат кастинг новините.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *