“Мъпетите”

Пригответе се за господството на Мъпетите!

Точно така, след три пародийни тийзъра, „истинският”, пълен трейлър на дългоочакваното голямо завръщане на любимите на всички Мъпети е вече факт. Ще има екшън, ще има приключения, ще има герои, ще има и шофиране. И разбира се, много смях и забава.

http://www.youtube.com/watch?v=IaeXrigYkGY

По време на почивката им в Лос Анджелис, огромният фен на Мъпетите Уолтър и приятелите му Гари (Сийгъл) и Мери (Адамс) разкриват подъл план на очарователно кръстения нефтен магнат Текс Ричман (Крис Купър). Той възнамерява да изравни със земята театъра на Мъпетите, за да постави нефтена сонда и да се възползва от наскоро откритите залежи под бившия клуб на Мъпетите. За да съберат 10-те милиона нужни за спасяването на театъра, Уолтър, Мери и Гари помагат на Кърмит да събере всички мъпети, разделили се отдавна. Сега Мис Пиги е моден редактор в Париж, Фози има група, с която свири в казино в Рино, Животното е в клиника, където се опитва да се научи да контролира гнева си, а Гонзо е бизнес магнат.

А сега вижте и тази класика, която беше засегната леко в трейлъра! Ако не си повтаряте „мана-мана” цял ден, значи не сте хора.

Сред звездите, които ще се мернат в „The Muppets” са не само Ейми Адамс, Джейсън Сийгъл и Крис Купър, но и Емили Блънт, Джон Кразински, Зак Галифанакис, Селена Гомес, Нийл Патрик Харис, Ед Хелмс, Джак Блек, Дани Трехо, Рашида Джоунс, Рики Джервейс, Кейти Пери, Упи Голдбърг, Били Кристъл, Мики Руни, Алън Аркин, Френч Стюарт, Лайза Минели, Уанда Сайкс, Джуд Хърш, Кати Грифин и Дейвид Грол от „Foo Fighters”, но не всички са 100% потвърдени.

Българската премиера на филма е на 27 януари 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *