Please Don’t Destroy набират популярност последните няколко години като едно от най-приятните нови допълнения към SNL. Чудатият, изобретателен хумор на дигиталните им шортове ги прави перфектни кандидати да възкресят един архаичен жанр, изгубен в дълбините на историята – SNL филма. Едно време бе достатъчно някой скеч да стане хит, че да получим цял игрален филм по него – от Светът на Уейн до Една нощ в Роксбъри – и поради някаква неразбираема причина, има нещо носталгично в тази концепция днес. Сега триото Мартин Хърлихи, Джон Хигинс и Бен Маршал се подготвят за (първия си?) пълнометражен филм наречен Please Don’t Destroy: The Treasure of Foggy Mountain, който на хартия звучи донякъде обещаващ.

Peacock, където ще се приземи тази комедия, сподели първи трейлър:

Та ето как стоят нещата. Нямаме много интерес към този трейлър, дори и самото филмче да звучи леко любопитно. Пускаме си го, само колкото да напишем тази новина. И още в първия кадър нещо неочаквано много възбужда интереса ни. Две думи: Конан О‘Брайън. Ние винаги сме го считали за един от най-интелигентните, чаровни и чисто и просто забавни личностни в шоубизнеса и ако всичките му скечове и импровизации доказват нещо, то това е, че той би могъл да се впише в игрален филм. Please Don’t Destroy очевидно са вдъхновени от комедията и са решили да му дадат рядка за него филмова роля, в която изглежда фантастичен, което ни вълнува, въпреки че има лош прецедент с толк-шоу водещи в киното (всеки, който е чувал шегите на Летърман за Cabin Boy, знае за какво говорим). Самият трейлър изглежда приемливо, с няколко прилични шеги, но не можем да кажем, че сме впечатлени.

Ето и официалния синопсис на филма:

В Please Don’t Destroy: The Treasure of Foggy Mountain, Джон Гудман разказва за приключенията на Бен, Мартин и Джон, трима приятели от детството, превърнали се в колеги без работа, които отблъскват безкосмести мечки, отчаяни паркови рейнджъри (Мег Сталтър и Х Майо) и лицемерен лидер на култ (Боуен Янг) с надеждата да намерят безценно съкровище, само за да открият, че намирането на съкровището е най-лесната част от тяхното пътуване. О, и Конан О’Брайън играе бащата на Бен.

Определено щяхме да изразим повече интерес, ако филмът не бе захвърлен в стрийминг платформа, но уви комедии в кината вече рядко има. Не отписваме възможността Please Don’t Destroy: The Treasure of Foggy Mountain да се окаже приятна изненада, но не храним никакви надежди на този етап.

Please Don’t Destroy: The Treasure of Foggy Mountain е режисиран от Пол Бриганти и написан от трите си звезди – Мартин Хърлихи, Джон Хигинс и Бен Маршал. Актьорският състав е запълнен от Никол Сакура, Х Майо, Боуен Янг, Клои Тоуст, Сунита Мани и Конан О‘Брайън. Джъд Апатау и Джими Милърса продуценти.

Премиерата е 17 ноември по Peacock.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *