Патрик Татопулус с еко хорър

Поради горчивината, която предизвика „Подземен свят: Възходът на върколаците”, някак си се надявахме екранизацията на популярния комикс на Kevin Grevioux „I, Frankenstein”, която се предполага, че ще започне снимки през лятото, да бъде последният опит на Патрик Татопулис в режисурата. Точно поради тази причина адски много се зарадвахме на новината, че за новия филм от поредицата за Ридик, той ще се завърне към това, което прави най-добре, а именно дизайн на фантастични същества.

От Heat Vision обаче, съобщават, че той не се е отказал от преследването на новото си поприще и в момента води преговори да режисира „The Colony”, разказващ историята на група оцелели, принудени да живеят под земята в настъпването на нова ледникова епоха. Там те трябва да осигурят запазването на човешкия вид като се изправят срещу сериозна опасност.

Фактът, че все още не е известно нищо за кастинга на „I, Frankenstein”, навежда на мисълта, че има голяма вероятност филмът да не започне снимки през юли, както беше обявено. Това ще рече, че все още не е ясно кой ще бъде следващият проект на Татопулус. Единственият начин да разберем е да почакаме още малко.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *