Майкъл Фасбендър

Сигурно не сте изненадани, че това е още една новина за „Prometheus” – вероятно сте забелязали, че този проект ни е близък до сърцето, независимо дали и колко общо има с „Пришълецът”. Подгответе се психически, тепърва ще има още мноооого новини за филма на Ридли Скот и ще спрат чак с ревюто. Може би.

Преди време споменахме, че освен Нуми Рапас в ролята на Елизабет Шоу (учен и главна героиня, за която вече знаете) в „Prometheus” може да видим и Майкъл Фасбендър, при това като андроид. По-късно новината беше опровергана, но сега – идеален пример за „иди ми, дойди ми” ситуацията, за която вече стана дума – Фасбендър официално е част от екипа. И да, ще играе андроид, който според някои ще е по-ранен модел от серията Бишъп. Не знаем за вас, но според нас той е идеален за ролята на андроид, независимо дали е по-близо до Бишъп или до Аш в… отклоненията си.

За съжаление, това е всичко, което знаем на този етап. Все още се обсъждат останалите актьори от екипа (една жена и двама мъже сред по-главните), историята се пази в тайна и знаем само, че тераформирането е важна част от сюжета (супер!), а никой не знае какво, по дяволите, означава „ДНК-то на Пришълеца”.

Тук можете да проследите цялата извънземна епопея, а скоро очаквайте още подробности.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *